[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]
یکی از مهمترین و ارزشمندترین دارایی نامشهودی که عموما در اختیار دولتها قرار دارد، «موقعیت استراتژیک کشور» است. که البته هر دولتی از این موهبت و ثروت بهرهمند نیست. این دارایی پرارزش به خصوص برای دولت ایران که در موقعیتی استراتژیک و ژئوکونومیک استثنایی واقع شده است صدچندان است.
نکته مهم این است که «موقعیت استراتژیک کشور» از یک طرف یک ثروت بین نسلی محسوب میشود که دولتها وظیفه دارند در حفظ و ارتقای آن کوشا باشند و از طرفی دیگر، حفظ این موقعیت استراتژیک، نیازمند تلاش و سیاستورزی در عرصه بینالمللی است.
متاسفانه تحریمها و بیثباتی و ضعف کشور در مناسبات و ارتباطات بینالمللی، ضربهای مهلک بر «موقعیت استراتژیک ایران» وارد کرده است و بعید نیست که با ادامه روند موجود، دست نسلهای آینده این سرزمین از این ثروت باارزشتر از نفت، کوتاه گردد و چه پاسخی برای این بیتدبیریها در از دست دادن موقعیت استراتژیک ایران خواهیم داشت؟!
لجستیک تجاری به عنوان کاراترین و بهترین روش بهرهبرداری و مولدسازی دارایی «موقعیت استراتژیک کشور» شناخته میشود که کشورهایی همچون امارات، ترکیه، قطر، عمان و سنگاپور در همسایگیمان به خوبی اهمیت آن را درک کردهاند و از آن بیش از دارایی نفتی ما در حال بهره بردن هستند.
در همین راستا موسسه مدیریت زنجیره تامین آمادگران و دانشگاه تهران، پنجمین وبینار تخصصی لجستیک و زنجیره تامین از سلسله نشستهای چهارشنبههای لجستیکی با موضوع : “جایگاه گمرک در لجستیک و زنجیرههای تامین” را ساعت ۱۹ چهارشنبه ۳ دی برگزار کردند.
- این وبینار بصورت رایگان و تحت پلتفرم آموزشهای مجازی دانشگاه تهران برگزار شده است.
- همچنین امکان گفتگو و طرح سوال با سخنرانان وبینار در انتهای وبینار طی بازه زمانی ۳۰ دقیقهای امکانپذیر بوده است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]