[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]
مقدمه
لجستیک نهتنها پشتیبان کسب و کار است بلکه با توسعه خدمات آن به طرفهای سوم، چهارم و پنجم در دنیا، به نوعی پیشران کسب و کار تبدیل شده است. در دنیای امروز مراکز لجستیکی نهتنها حلقه اتصال شیوههای مختلف حملونقل و محل تجمیع و بهبود اقتصاد مقیاس در عملیات حملونقل کالا هستند، بلکه به سکویی برای ارایه خدمات ارزش افزوده لجستیک از قبیل بیمه، خدمات مالی، کنترل کیفیت، بسته بندی، دسته بندی کالا و مرکزهای ایجاد خدمات ارزش افزوده بر کالاهای خام تبدیل شده است.
کشور ایران با توجه به فراز و نشیبهای سیاسی و اقتصادی پیشرو، نیازمند اقدامات موثر در تمامی امور بالاخص لجستیک میباشد.
نقش و جایگاه لجستیک در توسعه تجارت خارجی و داخلی و به پیرو آن توسعه اقتصادی، از اهمیت بسزایی برخوردار است؛ چرا که امروزه حضور در بازارهای جهانی که در آنها مساله رقابت در سطح اعلای خود متبلور شده، بدون وجود لجستیک کارآمد امکانپذیر نخواهد بود. بنگاهها باید قادر باشند کالاهای تولیدی خود را در کمترین زمان ممکن و با مناسبترین شیوه به مشتریان خود در داخل یا خارج از کشور ارسال کنند. از سوی دیگر، زیرساختهای حملونقل و جابهجایی در داخل مرزها و در نقاط مرزی باید به نحوی توسعه یابد که جریان شبکههای حملونقل و توزیع را با کمترین هزینه و بیشترین سرعت میسر کنند. به منظور ایجاد یک زیرساخت مناسب لازم است که تمامی بخشهای لجستیک کشور ارتباط سازنده و موثرتری با یکدیگر داشته باشند.
بندر چابهار بعنوان تنها بندر اقیانوسی ایران از اهمیت استراتژیکی برخوردار است که دارای ۵۴۱ کیلومتر مرز دریایی با ظرفیت تخلیه و بارگیری ۸.۵ میلیون تن در سال و واقع در مسیر کریدورهای شرق- غرب و شمال- جنوب میباشد.
بنا به نظر کارشناسان بندر چابهار، محل تلاقی دو کریدور ترانزیتی مهم جهان به نامهای شمال–جنوب و شرق–غرب قرار گرفته است که این امر از مهمترین مزیتهای محور شرق کشور میباشد.
اهداف برگزاری میز ملی لجستیک ایران
به طور کلی هدف اصلی میز ملی لجستیک شناساندن ظرفیتهای لجستیکی میزبان به فعالان و دستاندرکاران لجستیکی کشور و فراهم ساختن محیطی تخصصی برای بحث و تبادل نظر فعالان و مسئولین محلی و ملی در راستای تمرکززدایی از صنعت لجستیک کشور است. در میز ملی لجستیک، علاوه بر بررسی چالشهای مراکز و شرکتهای لجستیکی منطقه و مباحثه افراد متخصص در این حوزه به منظور ارایه راهکار در جهت حل آنها، فرصتها، تهدیدها، نقاط ضعف و قوت در بخش لجستیک منطقه با حضور خبرگان این حوزه، بررسی و ارایه سیاستهای مناسب جهت خنثی کردن اثر تهدیدها و همچنین بهرهگیری از فرصتها با در نظر داشتن پتانسیلهای موجود اتخاذ میگردد.
باتوجه به این مهم که طبق برنامهریزی صورت گرفته مقرر است در هر دوره از برگزاری میز ملی لجستیک، یک منطقهی خاص میزبانی آن را بر عهده داشته باشد، شرایط بسیار مناسبی برای بررسی تخصصی و حرفهای زیرساختها، ظرفیتها و امور لجستیکی آن منطقه مهیا میشود که بر اساس آن میتوان فرصتها را شناسایی کرده و در ارتقاء سطح کیفیت و خدمات لجستیکی آن گام موثر برداشت.
مهمترین مزیت میز ملی لجستیک برای مخاطبان علاوه بر آشنایی با فرصتها و تهدیدهای پیش رو در حوزه لجستیک، فراهم آمدن محیط مناسب جهت برگزاری مذاکرات B2B میباشد.
مهمترین منافع میزبانی میز ملی لجستیک را میتوان به شرح زیر برشمرد:
- حضور یکجا و همزمان بزرگان لجستیکی کشور همراه با مسئولین ملی حوزه لجستیک در منطقه میزبان
- کمک به شناساندن ظرفیتها و توانمندیهای لجستیکی منطقه
- معرفی منطقه به عنوان یک قطب لجستیکی در کشور
- فراهمسازی شرایط جذب سرمایهگذاری در جهت توسعه لجستیک منطقه
- تسهیل در حضور فعال و سرمایهگذاری شرکتهای تخصصی حوزه لجستیک در منطقه میزبان
- آشنایی بیشتر شرکتهای فعال در لجستیک و زنجیرهتامین با ظرفیتهای منطقه میزبان
- بیان چالشهای موجود در مراکز لجستیکی و بررسی و ارایه راهکار به خصوص در مناطق میزبان میز ملی لجستیک
- انعکاس مشکلات، دغدغهها و پیشنهادات مطرح شده در میز ملی لجستیک به مسئولین و همچنین رسانهها
مزیت برگزاری میز ملی لجستیک برای مهمان
- تبادل اطلاعات بین شرکتها و مراکز محلی و ملی به صورت پیوسته
- گسترش ارتباطات و آشنایی بیشتر شرکتها و مراکز لجستیکی محلی و ملی با یکدیگر
- تبادل و انتقال تجربیات بین فعالین این حوزه
- آشنایی شرکتکنندگان با ظرفیتهای میزبان برای بهبود و ارتقا سطح کاری خود
- حضور در جمع خبرگان و بزرگان لجستیک کشور در هر دوره از برگزاری
- انجام مذاکرات B2B با فعالان لجستیکی منطقه و تعامل با مسئولین محلی و ملی
محورهای دومین میز ملی لجستیک ایران (چابهار)
- سخنرانی و پنل تخصصی لجستیک
- با حضور مهمانان خارجی، مسئولین و بزرگان لجستیک و حملونقل کشور
- افتتاح پژوهشکده لجستیک راه ابریشم ایران در چابهار
- بازدید از بندر و زیرساختهای لجستیکی
- تور گردشگری و بومگردی
مکان برگزاری
چابهار
زمان برگزاری
متعاقبا اعلام میگردد.
ثبتنام و شرکت در میز ملی لجستیک
علاقهمندان به حضور در دومین میز ملی لجستیک میتوانند برای پرداخت و قطعیکردن ثبتنام خود، وجه ثبتنام را بر اساس جدول پیوست، به شماره حساب: ۱-۲۹۹۹۴۶۹-۴۰-۸۰۲، بانک سامان، شعبه مرکزی(کد۸۰۲) به نام “موسسه مدیریت زنجیره تامین آمادگران” (شماره شبا: IR710560080204002999469001) واریز نمایند و رسید واریز وجه ثبتنام را برای دبیرخانه میز ملی لجستیک (آمادگران) ارسال نمایند.
کلیه هزینههای شرکت در میز ملی لجستیک ایران اعم از: اقامت، پرواز، تور، ناهار، شام و پذیرایی برعهده مجری میز ملی لجستیک میباشد.
فرم اسپانسری دومین میز ملی لجستیک ایران در چابهار
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”سوابق نخستین میز ملی لجستیک” style=”3d” color=”peacoc” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.amadgaran.com%2Fevents%2Fthe-first-irans-national-logistics-symposium%2F|target:_blank”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]
فرم پیش ثبتنام میز ملی لجستیک چابهار
با سلام
آیا دومین میز ملی لجستیک برگزار شده؟
اگر نه پس لطفا تاریخ آن را به روز رسانی کنید.
با تشکر
با سلام و وقت بخیر. خیر برگزار نشده است و تاریخ آن بروز رسانی شده است.